Linjett Charter har sedan starten 2008 anordnat konferenser, kickoffer, seglingsrace och olika privata seglingar efter kunders unika önskemål. Företaget ligger cirka 1 mil norr om Norrtälje. De flesta event utförs i Söderarms skärgård men det finns också möjlighet att utgå från Stockholm med omnejd.

Varje år deltar Linjett Charter med flera båtar i ÅF-race/Gotlandrunt och Hundaycupen och erbjuder möjlighet för både företag och privatpersoner att mönstra på.

Företaget grundades och drivs av Johan Gustavsson och i dag finns fem Linjetter i företagets flotta; Querida 30, Caprice 33, Catira 34, Fiorella 37 och Contessa 43 fot. Johan har även en Fantasi 44.
Johan själv har byggt samtliga Linjetter vid Rosättra varv. Hans byggnationstakt har varit; en sjösatt båt vartannat år!

Linjetterna är fantastiska segelbåtar och är byggda med mycket stor hantverksskicklighet av material med hög kvalitetet. Dessutom är de utrustade för en hög komfort och säkerhet ombord.

För Linjett Charter är det viktigt att gästerna känner sig bekväma, därför erbjuder man sina gäster enhetliga sjöställ som både värmer och förstärker teamkänslan.

Flytvästar till alla, är ju också en självklarhet.

Vid mindre event är det Johan som ansvar för seglingen, men vi större arrangemang arbetar ett utökat antal välutbildade skeppare under Linjett Charters flagg. De är Johan och skepparna som står för tryggheten, delar med sig av sina kunskaper och står för trivseln ombord.

”Alla kan vara med och segla, det krävs inga förkunskaper, det finns en uppgift för alla som vill vara aktiva ombord och det finns gott om vingelutrymme på havet, säger Johan”.

 

IMG_2650

Johan Gustavsson
Ägare och grunda

Stenrudan 1
761 76 Norrtälje
070-571 85 50
johan@linjettcharter.se