Sommarhus på Möja uthyres

Vi hyr ut vårt sommarhus på Möja – Dragedet.

Huset ligger på Dragedet, på norra delen av Möja. Här finns cirka 20-tal fastigheter, omgivet av den trevliga hamnen med badklippor, en liten sandstrand och båtplats. Färjor till och från Stockholm, Vaxholm, Sollenkroka och Åsättra Ljusterö trafikerar bryggan så att man kan ta sig ut utan egen båt.

Huset ligger högt upp på en bergknalle cirka 300 meter från havet. Här ifrån ser man solen går ner över västerfjärden och bakom huset finns ett naturreservat med en vacker tallskog och tre insjöar, med bra fiske och en fin sandstrand.

Från Dragedet går eller cyklar du till t.ex. Långvik, Ramsmora eller Berg för att handla eller besöka bageri, café eller någon av de skärgårdskrogar som finns på ön.

Huset är härligt att vistats i. Huvudbyggnaden, på cirka 75 m² uppfört ursprungligen på 70-talet och omges av trevliga altaner. Huset har en spännande planlösning med  nivåskillnad mellan vardagsrum och kök samt stora fönsterpartier som bjuder på en magnifik utsikt över havet. En öppen spis finns för uppvärmning och mysfaktor vid lite ruggigare väder. Köket är funktionellt och välutrustat. I huvudhuset finns ett sovloft med dubbelsäng och ett separat sovrum med egen ingång med en 120 säng. En större sovstuga 30 m² med dubbelsäng, ett mindre gästhus 10 m², med två enkelsängar.

Huset har 7-8 bäddar, eget vatten, dusch, tvättmaskin, separat-toalett och utedass. Wifi finns även i huset.

Det finns en styrpulpetsbåt att låna om så önskas. Försäkring finns (självrisk max 10.000 kr).

Uthyres vecka 27-33

prisidé 15.000 kr veckan, även helger vår och höst går att hyra.

Vänligen ring Johan 070-5718550 eller Anna 0708-640 429