LinjettCharter har många samarbetspartners runt om i Roslagen och vill vara en del av ett företagsklimat där man värnar om den unika skärgårdsmiljön och samtidigt sätter kunden i fokus.

 

 

Furusundsvärdshus I Stockholms norra skärgård finner du Furusund Värdshus med tillhörande konferensanläggning, gästhamn samt hamnkrog. Här, precis vid sundet och farleden, kan du njuta av hänförande utsikt, personlig service och fantastisk mat & dryck. I samma byggnad som restaurangen hittar du vårt fyrstjärniga hotell där du kan sova gott med havet som närmsta granne. Vi har 16 rum på hotellet samt fyra rum i Lilla Tullhuset.

Vill du koppla av en stund innan middagen rekommenderar vi ett besök i vår jacuzzi och vedeldade bastu! På Furusund finner du en intressant historia och det finns många mysiga promenadstråk att upptäcka.

I maj 2017 öppnades portarna upp på nytt till Värdshuset efter en omfattande renovering . Nu är det krögarparet Malin Jönsson & David Mattsson som driver verksamheten. Tillsammans med sin personal vill de lyfta Furusund som destination! År 2017 kom de med i White Guide och ambitionsnivån på mat, dryck och service är hög.

Till Furusund är det enkelt att ta sig, antingen via båt, buss eller bil! Gå gärna in och titta värdshusets hemsida.

 

 

 

Söderarm ligger i yttersta havbandet på gränsen till Ålandshav. Här ute drivs en konferensanläggning som är öppen året runt. Härkan man konferera i lugn och ro, åka stridsbåt, paddla kajak, segla eller delta i örn- och sälsafari. En bastu i en gammal bunker från andra världskriget samt en generös  badtunna med  havet på tre sidor och skärgården på den fjärde sidan kan abboneras. Middag kan beställas i utkikstornet ( döpt till Tornet ), dukat med vita dukar, blommor och ljus –  en magisk  konferens- och middagslokal! Därför har Söderarm arrangerat bröllop, födelsedagsfester, svensexa, möhippa eller ”bara” en träff för en grupp vänner. Ni får bastu, badtunna, middag, en underbar natur här i ytterskärgården, ja en helt annorlunda upplevelse.

 

20160605 358

 

Lidö  Ofta ser man havsörnen flyga över Lidö. Ön är ett naturreservat och stora delar av den idylliska ön är obebyggd och inbjuder till vandring. Här finns en självförsörjande bondgård, gästhamn med 50 båtplatser, ett värdshus med skärgårdsinspirerad meny och ett vandrarhem. Under mitten av 1700-talet var byggnaden bostad åt Mattias Holmers, kapten på Ostindiska Companiet.

Roslagsevent bedriver ribcharter i hela Stockholms norra skärgård med Norrtälje som utgångspunkt. Roslagsevent skapar både fartfyllda event men underlättar även tillgängligheten för privatpersoner och företag att nå både skärgårdskrogar och andra utflyktsmål i den unika skärgården. Klicka här för att komma till deras hemsida.