[rev_slider alias=”Fantasi 44″]

 

Segla under nästa ledningsgrupps-, kundmöte eller konferens. Skärgården är som gjord för segling, inspiration, möten och härliga upplevelser. LinjettCharters nyförvärv, Vindöga, har ett rymligt pilothouse med stora fönster, ett generöst bord och en kringbygg soffa vilket gör salongen till ett funktionellt ”mötesrum”. Vi har också väl inarbetade kontakter med skärgårdens konferensanläggningar och krogar för den som hellre äter och bor i land.

Eller varför inte segla på tu man hand och med skeppare och värdinna och checka in med all-in-clusive. Vi skräddarsyr seglingen för just ert sällskap – er upplevelse och trivsel är det viktigare för oss!

Vindöga är en båt som väcker uppmärksamhet. Hon har goda segelegenskaper och är byggd med utsökt hantverksprecission av vackra material, dessutom är hon rymlig och bekväm. Denna 44 fots svenskbyggda yatch designad av Gabriel Heyman för Jaconbsson’s, är en segelbåt som överträffar många båtälskares vildaste fantasi. 

I vår fantasi finns en dröm om att segla ner till medelhavet såsåningom, eventuellt Mallorca, hör av er om det låter intressant.

Vi som arbetar ombord är Johan Gustafsson, ägare och skeppare.

Som värdinna arbetar Anna Hild, hon ansvarar även för hemsidan.

Vi hälsar er varmt välkomna ombord

Johan  +46 70 571 85 50 • Anna + 46 708 640 429