[rev_slider alias=”mat”]

 

 

– Sjön suger, sa vi som inte är tonåringar idag. – Sjön suger, säger de som är ungdomar idag och menar något helt annat.

Vi tänker på det gamla ordspråket som syftar på magkurret och det sug efter mat som sakta stegrar i takt med letandet av den ultimata lunchviken. Oavsett generation kan vi alla vara överens om att mat smakar bra på sjön! Bland kobbar och skär, till måsarnas skrik och vågornas kluckande, får vi en kulinarisk upplevelse som många gånger kan vara minst lika minnesvärd som själva seglingen.

Vi ni äta på någon av skärgårdens välbesökta krogar eller stå i pentryt själva? LinjettCharter ordnar naturligtvis med måltider efter önskemål. Maten tillagas från grunden med råvaror av hög kvalitét. Till tävlingar såsom ÅF-race/Gotlandrunt, förser vi båtarna med snacks, alkolholfria drycker och matlådor om efterfrågan finns.

Vad sägs om rotfrukter och en mör köttbit direkt från murikagrillen eller mamma Sonias inlagda strömming, uppdragen i Vätösundet? – Ett måste för några av Linjett Charters stamkunder.

 

Vänligen ring Johan +46 70 571 85 50