Samarbeten i skärgården

LinjettCharter har många samarbetspartners runt om i Roslagen och vill vara en del av ett företagsklimat där man värnar om den unika skärgårdsmiljön och samtidigt sätter kunden i fokus.

 

20160605 358

 

 

Söderarm ligger i yttersta havbandet på gränsen till Ålandshav. Här ute drivs en konferensanläggning som är öppen året runt. Härkan man konferera i lugn och ro, åka stridsbåt, paddla kajak, segla eller delta i örn- och sälsafari. En bastu i en gammal bunker från andra världskriget samt en generös  badtunna med  havet på tre sidor och skärgården på den fjärde sidan kan abboneras. Middag kan beställas i utkikstornet ( döpt till Tornet ), dukat med vita dukar, blommor och ljus –  en magisk  konferens- och middagslokal! Därför har Söderarm arrangerat bröllop, födelsedagsfester, svensexa, möhippa eller ”bara” en träff för en grupp vänner. Ni får bastu, badtunna, middag, en underbar natur här i ytterskärgården, ja en helt annorlunda upplevelse.

Lidö  Ofta ser man havsörnen flyga över Lidö. Ön är ett naturreservat och stora delar av den idylliska ön är obebyggd och inbjuder till vandring. Här finns en självförsörjande bondgård, gästhamn med 50 båtplatser, ett värdshus med skärgårdsinspirerad meny och ett vandrarhem. Under mitten av 1700-talet var byggnaden bostad åt Mattias Holmers, kapten på Ostindiska Companiet.

Roslagsevent bedriver ribcharter i hela Stockholms norra skärgård med Norrtälje som utgångspunkt. Roslagsevent skapar både fartfyllda event men underlättar även tillgängligheten för privatpersoner och företag att nå både skärgårdskrogar och andra utflyktsmål i den unika skärgården. Klicka här för att komma till deras hemsida.